facebook
Потрібна юридична консультація? Наш юрист надасть її безкоштовно

Громадські діячі завершили Програму розвитку тренерства

Дата публікації: 18.09.2017

Завершився заключний тренінг для громадських активістів, що працюють у правозахисній сфері, організований Мережею правового розвитку за підтримки МФ “Відродження” у Карпатах, смт Жденієво, з 13 по 16 вересня 2017 року.

На фото (зліва праворуч): тренер Петро Холявчук, виконавчий директор Мережі правового розвитку Євген Полтенко (у центрі) та випускники тренінгу Тетяна Петрунькова, Юлія Кисловська, Маргарита Лихачова, Тарас Носальський, Вікторія Ільчишена, Наталія Козир, Михайло Бардин, Анна Мартинюк, Максим Романюк, Тетяна Шевчук.

Тематика тренінгу – “Інструменти комунікації в практиці тренінгу і в роботі з групами”. Тренер – Петро Холявчук, директор Київського Інституту Тренінгу, практикуючий психолог та психотерапевт.

У програму заходу – міжособистісна комунікація, вплив та переконання, модерація та фасилітація у роботі з групою. Тренер Петро Холявчук підготував для учасників чимало ефективних методик, інтерактивних завдань та навіть психологічних випробовувань.

Учасники отримали не лише нові практичні знання й навички, але й грунтовну “їжу для роздумів” над своїми минулими тактиками поведінки і взаємовідносинами з громадськістю.

Анна Мартинюк, координаторка ІРЦ “Правовий простір”, захоплено розповідає:

“Десятки разів випадала нагода поїхати в Карпати і все не складалося. Навіть жартувати почала, що тепер у гори тільки з особливою метою, з особливими людьми! Змінювала стандартний стиль мислення на ефективний. Зізнаюся, дуже складно, але продовжуватиму формувати навички з ведення переговорів, поводження в конфліктах та фасилітації. Я усвідомлюю своє призначення в спілкуванні з людьми. Дякую, рідна команда тренерів, за можливість повчитися у вас!”

На фото (зліва праворуч): Маргарита Лихачова, Тарас Носальський, Анна Мартинюк, Тетяна Шевчук, Петро Холявчук

Одним із найважливіших інсайдів тренінгу для учасників стало усвідомлення спокійно проговорювати іншій людині власне ставлення до тієї чи іншої ситуації. І, у свою чергу, постаратися зрозуміти позицію, що відчуває людина з іншою точкою зору, які в неї на те підстави. Так і народжується взаєморозуміння.

Багато хто з учасників зізнається, що цей тренінг допоміг їм зняти емоційне напруження, знайти відповіді, як комунікувати ефективніше, та досягти балансу між емоційним та раціональним.

На фото: (зліва праворуч): Тетяна Петрунькова, Юлія Кисловська, Маргарита Лихачова, Михайло Бардин

Вітаємо фахівців із новими досягненнями, бажаємо професійного розвитку і гідних результатів у діяльності!

Дивіться фотозвіт заходу.

Автор матеріалу: Наталія Бурило, менеджер з комунікацій Мережі правового розвитку

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Знайшли своє рiшення? Допоможiть iншим!

Надрукуйте постер

Роздрукуйте та розмiстiть на дошцi оголошень у своєму под’їздi постер Мережi

Станьте волонтером

Станьте волонтером та допомогайте знаходити рiшення проблем iншим

Потрiбна консультацiя?

Онлайн

Поставте питання, i один з експертiв Мережi надасть вiдповiдь.
Графік роботи чату: з 10:00 до 16:00
щодня
(обідня перерва з 13:00 до 14:00).

В офiсi

Знайдiть найближчу приймальню у своєму мiстi та запишiться на консультацiю.

connect

Приєднатися

Ми завжди відкриті для спроможних організацій та активних особистостей, які поділяють наші місію, бачення та цінності і готові долучитися до їх реалізації.

support

Підтримати

Ми робимо правову допомогу доступною. Ми посилюємо спроможність громад та допомагаємо їм розвиватися. Підтримайте нас у цій роботі.

Повідомити про помилку

×